Nyhetsrum


ISE ställde ut i Kalifornien


2009-09-30

ISE ställde ut på IASIU:s årliga seminarium i USA. IASIU är ett internationelt nätverk för försäkringsutredare och vid seminariet medverkade ca 500 personer. Ca 10 deltagare var från Europa och ISE var det enda europeiska företaget som ställde ut bland ett 50-tal utställare.
Polisens transportsäkerhetsdagar


2009-03-30

ISE hjälpte polisen att genomföra tre seminariedagar kring ämnet transportsäkert. De tre dagarna var utspridda över tre veckor och genomfördes i Helsingborg, Jönköping och Göteborg under mars månad. Ca 400 deltagare från olika håll inom transportbranschen deltog och vår uppgift var att hålla i de dilagomöten som genomfördes. Samtliga deltagare delades in i blandade grrupper för att diskutera problem och lösningar. Resultatet kommer att sammanställas och delges deltagarna senare i vår.
Kontor i Solna!


2009-01-27

Den 2 februari öppnar vi ett mindre kontor i Stockholm för att vara närmare vår allt större skara av kunder som finns i huvudstaden. I och med det kommer vi oftast att ha folk på plats i Stockholm vilket innebär att vi kan agera i mer akuta uppdrag. Det blir också i många fall billigare för kunderna som slipper reskostnader för våra konsulter. Kontoret är beläget i Solna.
Vi anställer en biltekniker


2009-01-27

Fr.o.m förra veckan arbetar John hos oss. John kommer närmast från If där han har arbetat i 18 år med försäkringsutredningar. Branschen har länge efterfrågat ytterligare fristånde aktörer som kan kan göra biltekniska undersökningar. I och med rekryteringen av John är vi nu ett helt komplett bolag när det gäller försäkringsutredningar.
Tommy Lindström till Julseminariet 2008


2008-10-18

Den 2 december kommer ISE:s årliga julseminarium gå av stapeln. I år har vi nöjet att presentera Tommy Lindström, f.d. chef för rikskriminalpolisen. Tommy kommer att prata om de privata säkerhetsföretagen kontra polisens arbete.

Niclas Franklin, ISE kommer också att tala kring interna utredningar.

Mer information finns under "utbildningar"
Riskhanteringsakademien engagerar ISE


2008-08-28

Från och med höstterminen 2008 blir ISE mer delaktiga i Riskhanteringsakademiens Riskmanegement utbildning. Riskhanteringsakademien finns i Mönycke utanför Göteborg och dom driver en tvåårig KY-utbildning för blivande säkerhetssamordnare/säkerhetschefer. Ända sedan starten 2003 har Niclas Franklin från ISE varit en av lärarna. Niclas har undervisat i kursen Säkerhetsjuridik. Från och med denna terminstart har Niclas Franklin även kursansvar för Säkerhetskunskap och ISE:s Martin Edlund har kursansvar för Riskmanagement.
Fler poliser till ISE


2008-04-10

Den 1 april välkomnade vi Stefan. Han kommer närmast från Länskriminalpolisen i Göteborg och har varit polis i 17 år. Tidigare i år utökade vi också vår personalstyrka med Yury som arbetar deltid. Yury har också ett förflutet som polis, fast i Ryssland där han har utmärkta konktakter. Yurys kontaktnät sträcker sig också över flera av Rysslands grannländer.
Avancerad samtalsteknik, utbildning


2007-11-27

20-21 februari genomför vi återigen utbildningen Avancerad samtalsteknik. Steg 2 kommer att genomföras 9-10 april. Efterfrågan på utbildningarna är stor precis som på vår huvudföreläsare Royne Nilsson, men nu har vi lyckats boka in honom igen. Båda kurserna kommer som tidigare genomföras på Hasseludden i Stockholm. Läs mer under utbildningar.
Svensk maffia!


2007-10-30

Föfattaren och DN reportern Lasse Wierup föreläser på årets julseminarium om sin kartläggning av maffian i Sverige - de kriminella gängen.

Krimnalreportern Johanna Bäckström-Lerneby och frilansfotografen Niklas Maupoix talar om riskerna som reportrar och kommer att berätta om små och stora händelser.

Läs mer under "Utbildning"
Vi söker nya medarbetare


2007-08-09

Utredare och marknadsansvarig.

ISE växer och för att möta våra kunders behov kommer vi att under hösten 2007 rekrytrera två nya medabetare. Vi söker en utredare och en marknadsansvarig. Inom kort kommer tjänsterna att beskrivas under den nya rubriken lediga tjänster. Det går bra att redan nu anmäla intrsse till Niclas Franklin på: niclas@ise.nu. Bifoga CV.
« Föregående    1   2   3   4   5   6   7   8     Nästa »