Nyhetsrum


ISE på mässa i Tyskland


2014-06-16

Mellan 16:e till 18:e juni befinner sig ISE på IASIU-mässa i Dresden, Tyskland. Det är 7:e året som ISE är med som utställare på mässan som riktar sig till försäkringsutredare i hela Europa. 2014 är också året som ISE erbjuder sina tjänster med egen personal i Tyskland vilket förenklar för våra svenska försäkringskunder som har ärenden i Tyskland då de kan prata svenska med vår personal och får rapporten på svenska.

ISE i Dresden 2014
Bild från ISE:s monter 2014
ISE i TV4


2014-02-28

ISE har i veckan utbildat badvärdar i hantering av hot och våld på badhuset Aq-Va-Kul i Malmö. TV4 Nyheterna i Malmö var på plats och gjorde ett inslag om utbildningen.

Filmklippet kan ses på TV4 play.
ISE aktuella i media


2014-02-23

ISE är aktuella i två olika tidningar under februari. Både tidningen Åkeri och Transport samt Tryggare Sverige har med reportage om ISE och vår verksamhet i senaste numren.

För att läsa reportagen använd länkarna nedan:
Vårens utbildningar - 10% boka tidigt-rabatt


2013-12-10

Nu presenterar ISE sina öppna utbildningar för våren 2014. Om du bokar en plats senast 31 december 2013 får du 10 % rabatt. Följande kurser ges under våren:
Läs mer om våra utbildningar här. För anmälan gå till vår kurskatalog.
Intervju med Niclas Franklin


2013-11-15

Visma SPCS har intervjuat ISE:s VD Niclas Franklin om företaget.

Hela intervjun kan läsas hos Visma SPCS
ISE medverkade vid Transportsäkerhetkonferensen i Örebro


2013-10-28

ISE medverkade som sponsor och Niclas Franklin talade om transportsäkerhet och delade med sig av erfarenheter och tips om hur man som åkare kan skydda sin last och sina terminaler. Hela presentationen kan ses på YouTube.
Ny medarbetare i Malmö


2013-09-05

Vi välkomnar vår nya medarbetare Stefan som börjat hos oss denna veckan. Vi kommer under hösten att etablera kontor i Malmö eftersom vi efterfrågan på våra tjänster i Skåneregionen ökar. Stefan har en mångårig erfarenhet som säkerhetskonsult och har arbetat i mer än tio år i branschen. Han har liksom flera av oss andra på ISE en polisiär bakgrund och har bl.a. arbetat som kriminaltekniker vilket ger oss en ny spännande och användbar kompetens i företaget.
ISE bland detektiver från hela världen


2013-09-02

WAD, World Association of Detectives samlades för sin årliga konferens i Rom förra veckan och där deltog Niclas Franklin från ISE. Cirka 150 deltagare från alla världsdelar träffades för att byta erfarenheter och nätverka. Utredarbranschen runt om i världen är stor och väletablerad och i de flesta länder finns krav på särskild utbildning och licens för att bedriva utredningsverksamhet. Det är många som förvånat höjer på ögonbrynen när de får höra att det finns färre än fem professionella utredningsföretag i Sverige.
Platser kvar på utbildningar


2013-08-30

Under hösten anordnar vi på ISE fyra olika utbildningstillfällen till vilka det fortfarande finns några platser kvar.

Läs mer och anmäl dig under kurser.
ISE seminarium om intern brottslighet


2013-05-31

På torsdagen den 30 maj höll ISE sitt årliga seminarium med tema intern brottslighet. Ca 50 gäster samlades på Palace för att lyssna till intressanta föreläsningar.

Först ut att tala var Niclas Franklin, ISE som berättade generellt om vad, hur och varför kring internutredningar.
Efter lite fika var det dags att lyssna till IT-forensikern Peter Bayer, DinGard AB som berättade vilken information som finns att hämta ur datorer och mobiltelefoner. Föreläsningarna avslutades med Eva Folkow och Leif Ramberg, Advokatfirman Delphi som berättade om arbetsrättsliga lagar, regler och procedurer i samband med interna oegentligheter på arbetsplatsen.

Eftermiddagen avslutades med mingel på Palace konferensvåning.

ISE seminarium intern brottslighet
« Föregående    1   2   3   4   5   6   7   8     Nästa »